Studentencoaching

Van onzichtbaar en ongehoord naar geliefd en vol zelfvertrouwen!

 • Een 6 weken lang coachtraject voor studenten
 • 1-op-1 coaching en persoonlijke begeleiding
 • Vier intensieve coachgesprekken
 • Wekelijkse begeleiding via Slack
 • Persoonlijk document met overwinningen, successen en groei
 • BONUS: Gratis deelname aan Mastermindgroep in 2021
 • Start wanneer jij wilt!

Ik heb een vraag voor jou…

Ben jij weleens op een bankje in de universiteit gaan zitten om naar andere studenten te kijken? Nee? Ik raad je aan om dat eens te gaan doen!

Je zal veel jonge en ambitieuze studenten zien die hun uiterste best doen, in groepjes aan een opdracht werken, van elkaar leren en genieten van hun studententijd.

Maar niet iedere student voelt zich zo.

Je zal ook studenten zien die met een vermoeide uitdrukking op hun gezicht de universiteit binnenkomen. Geen glimlach te zien en hun blik naar beneden gericht. Ze lopen vaak met een gehaaste pas uit de collegezaal en weten niet hoe snel ze weer aan het werk moeten. Je hoort niks van ze, je ziet ze weinig en om heel eerlijk te zijn: als ze niet op college verschijnen, dan vraagt ook niemand naar ze. Ze zijn onzichtbaar…

Ben jij die ontzichtbare student die graag uit je schulp wilt komen, maar weet je niet hoe?


Herken jij dit?
 • Ben jij een ambitieuze student die droomt over mooie plannen, maar durf je er niet aan te werken?
 • Sta jij eenzaam op en ga je ook met dit vervelende gevoel naar bed?
 • Ben je kwetsbaar en kan je wel wat steun gebruiken, maar word je al angstig bij het idee om hulp te vragen?
 • Ervaar je onprettige gedachten over je studie, maar denk je dat niemand op jou en je verhaal zit te wachten?
 • Heb je het idee dat je moeite doet om jezelf zichtbaar te maken, maar loopt het telkens uit op een teleurstelling?
 • Voel je je boos en lijkt de wereld niets van jou te begrijpen?

  Dan voel je je dus totaal onzichtbaar en ongehoord!

Dit heeft veel consequenties voor jou als student. Zichtbaar zijn & gehoord worden is namelijk belangrijk voor jouw eigenwaarde, want wees eens eerlijk: Hoe blij word je nu van jezelf en je prestaties op de universiteit? Ik durf te wedden dat je daar niet eens bij stilstaat! Bovendien is je studententijd de beste tijd om jouw unieke plek in deze wereld in te nemen, maar door je onzekerheid word je beperkt in je groei en ontwikkeling. Wellicht weet je dat je veel potentie hebt, maar zie je nog niet de mogelijkheden die er voor jou zijn of ben je er zo onzeker over dat je er liever niet over nadenkt. Gevolg? Je trekt je terug, wordt stiller en past je geheel aan je omgeving aan. Je bent dus losgekoppeld van wie je bent en van hoe jij wilt dat de wereld je ziet.


Maar er is licht aan het einde van de tunnel..

Jij bent niet de enige die zich stil en onzichtbaar voordoet. Als je eens de tijd neemt om andere studenten te observeren, zie je dat er veel meer studenten als jij zijn. Waarom wist jij dit dan niet? Omdat je nooit wat van deze studenten hoort en jullie weten dus niet van elkaars bestaan af!

Hoe zou het zijn als…

 • Je durft te staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt als student.
 • Dat anderen jou zien en horen voor wie jij bent, je nooit meer hoeft te doen alsof en je nooit meer jezelf hoeft aan te passen!
 • Je je niet meer eenzaam voelt omdat je je omringt met gelijkgestemden.
 • Je voelt dat je met gemak de gewenste studieresultaten haalt.
 • Je trots op jezelf bent en op je eigen gevoel vertrouwt.
 • Je eindelijk ziet en voelt dat je groeit en je nooit meer het gevoel hebt dat je stilstaat.
 • Dat je gelooft in jouw potentie, mogelijkheden en waarde als student.

Je bent hierin niet alleen! Ik heb al tientallen studenten mogen helpen met hun onzichtbaarheid en eigenwaarde. Gaan wij ook samenwerken?

Wat krijg je?

 1. Vier intensieve coachgesprekken van een uur
  In de 1-op-1 coaching gaan we aan de slag met jouw wensen en verlangens. We zorgen er samen voor dat jij gaat staan voor wie je bent en wat je in je hebt, dat anderen jou horen en zien, dat je zelfvertrouwen en eigenwaarde een boost krijgen en dat je naar je eigen gevoel luistert zodat je groeit en nooit meer stilstaat. Na deze sessies zit jij vol rust, zelfvertrouwen en heb je een goed plan om verder mee te gaan. Je krijgt dus de nodige motivatie, inspiratie en vooral de steun die je nodig hebt.
 2. Tussendoor wekelijkse begeleiding via SLACK
  Soms heb je tussen de coachsessies nog behoefte aan extra begeleiding. Je kan via Slack altijd met je vragen bij mij terecht, maar het is zeker ook de moeite waard om je successen te delen! Ik sta voor je klaar, daag je hier en daar uit en bied altijd een luisterend oor aan.
 3. Aan het einde van het traject ontvang je een persoonlijk geschreven document waarin al jouw stappen, successen en overwinningen in staan.
  Dit kun je op een later moment terug lezen en zien als een bewijs van je groei en ontwikkeling die je hebt gemaakt. Zeker op onzekere momenten kan dit jou weer zelfvertrouwen geven.
 4. BONUS: Gratis toegang tot Student Masterminds twv. 97 euro
  Elke maand organiseer ik masterminds voor studenten. In deze sessies ga je samen met andere studenten brainstormen over jouw studie(problemen) en de toekomst. Je krijgt de kans om te connecten met gelijkgestemden, je verhaal te doen en je leert 100% van de anderen. Een mastermind is een bewezen manier om echt diep te gaan, mooie connecties te maken die jou in de toekomst kunnen helpen en om weer met meer motivatie aan je studie te werken! De sessies vinden online plaats en worden opgenomen, zodat jij ze op een later tijdstip rustig kunt terugkijken. Je bouwt hier een mooi netwerk mee op!

Hoi! Ik ben Anna en ik begeleid onzekere studenten die zich niet gezien en gehoord voelen naar meer verbinding met zichzelf en een grote berg zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ik ben het voorbeeld van de eeuwige student en heb zowel de leuke als de minder leuke kant van het studeren meegemaakt. Ik was een ambitieuze student met mooie plannen die in het laatste jaar van haar masterstudie totaal instortte. Ik ken de stress en de zorgen die gepaard gaan met studeren maar al te goed, maar weet door mijn ervaringen ook hoe je het studeren juist weer leuker maakt. Dit heeft alles te maken met zelfvertrouwen, eigenwaarde en de verbinding met de ander. Mag ik jou helpen?

Maar Anna..

Ik heb een studieschuld, hoe moet ik dit coachtraject gaan betalen?

Dit snap ik. Je mag bij mij altijd in termijnen betalen. Het is niet niks om in deze tijd te studeren en ik snap je angsten voor de toekomst. Wie wil er nou met een grote studieschuld rondlopen? Niemand! Maar wat als jij in dezelfde positie blijft als je nu bent? Kan je je jaar dan wel afmaken? Haal je dan wel alles uit jezelf? De investering die je moet doen om je jaar nog een keer te doen, is veel groter dan je investering in een coach. De realiteit is dat werken met een coach geld kost, maar hoogstwaarschijnlijk brengt het je veel meer op dan de situatie waarin je je nu bevindt. Ik help je om meer uit jezelf te halen dan je op je eigen kracht kan en we gaan samen op zoek naar meer helderheid en inzicht. Deze vooruitgang kun je niet in geld uitdrukken!

Ik vind het lastig om me kwetsbaar op te stellen

Vragen om hulp is lastig. Erkennen dat het even niet goed met je gaat, is ook een grote stap. Dit kan voelen als falen, maar ben jij bereid om je situatie te veranderen? Dit vergt moed, maar als je deze beproevingen al kunt nemen, hoe ver ben je dan na het einde van dit traject?

Ik kan al nauwelijks genoeg tijd aan mijn studie besteden, hoe krijg ik dit coachtraject dan voor elkaar?

Als student dacht ik nooit tijd te hebben voor andere dingen dan studeren. Toch is het een mythe dat je zo lang en zo veel uren moet studeren om een goed resultaat te behalen. Veel studenten zijn bezig met allerlei randzaken die er niet toe doen en ze delen hun tijd verkeerd in. Wellicht doe jij dat ook! Een andere vraag die jij jezelf kunt stellen, is of jij het de tijd wel waard vindt om aan jezelf te werken. Ik garandeer je dat je na dit coachtraject zelfs meer tijd over hebt, doordat zaken in je studie je makkelijker afgaan.

Er zijn zoveel coaches die studenten helpen. Hoe weet ik of jij wel bij mij past?

Ik neem ook niet zomaar een coach. Voordat je met iemand aan de slag gaat, wil je graag weten wat je aan diegene hebt en of je wel bij elkaar past. Kijk eens op mijn sociale media. Spreken mijn teksten en video’s jou aan? Voel jij je goed bij mijn energie? Zo ja, dan kan je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Mocht je niet meer twijfelen en de moed bij elkaar hebt gevonden. Nodig ik je uit om deel te nemen aan het 1-op-1-coachtraject.

AANBIEDING: Voor slechts €250 excl. btw ontvang jij 6 weken lang intensieve persoonlijke begeleiding en ben jij één van de eerste die meedoet aan de Student Mastermind in 2021!

Ben jij klaar om van onzichtbare & onzekere student te veranderen naar een student die gezien & gehoord wordt EN het succes heeft die je verdiend?

 • Kennismakingsgesprek om samen te ontdekken waar je nu echt tegenaanloopt.
 • Vier intensieve coachgesprekken van een uur waarin we samen aan de slag gaan om jouw gewenste resultaten te behalen.
 • Tussendoor begeleiding via SLACK op elk gewenst moment.
 • Een persoonlijk geschreven document met jouw reis, successen en groei.
 • BONUS: Gratis deelname aan Student Mastermind ter waarde van 97 euro