Hebban special: Boekbloggers Overzicht 2017

Boekensite en lezerscommunity Hebban.nl heeft gisteren het Boekbloggers Overzicht van 2017 gepubliceerd. De aanleiding voor dit mooie en uitgebreide overzicht is de groei van het aantal blogs dat zich richt op boeken en de toenemende invloed van een aantal van deze blogs op de lezers. De Hebban redactie had een enorme klus met meer dan 150 blogs, voor het overgrote deel aangemeld door de boekbloggers zelf of hun volgers. Dertien van de meest in het oogspringende initiatieven zijn voorzien van de “Getipt door Hebban” badge. Het goede nieuws is dat Bevlogen letteren dit predikaat in ontvangst mocht nemen. Ik ben erg vereerd door dit onverwachte nieuws en ik wil graag de redactie van Hebban bedanken! Sinds gisteren is het bezoekersaantal van mijn blog zeer gegroeid, maar het allerbelangrijkste is dat ik nu nog meer energie en inspiratie heb gekregen om mijn blog voort te zetten en te groeien. Dit schrijft Hebban over Bevlogen letteren:

‘Bevlogen letteren is een blog van afgestudeerd literatuurwetenschapper en Hebbanrecensent Anna Husson. Husson recenseert, bespreekt, brengt nieuws en beschouwt in haar blog. Geen luchtige teksten, wel bijzonder interessant, prettig geschreven en tot nadenkend stemmend’.

Het is zeer de moeite waard om het positieve, inspirerende en diverse overzicht van boekenblogs even door te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s