NIEUWS: Tijdelijk wat rustiger op Bevlogen letteren

Waarom?
Ik ben druk bezig met een geheim project. Ik kan er hopelijk binnenkort meer over vertellen, maar het heeft natuurlijk alles te maken met literatuur.

Komen er dan nog wel blogposts online?
Ja, maar niet met regelmaat. Jullie zijn van mij gewend dat ik elke woensdag en zaterdag/zondag een blogpost online zet, maar dit zal niet iedere week het geval zijn. Het kan dus voorkomen dat ik de ene week wel twee keer iets online zet en de andere week helemaal niets. Doordat mijn tijd en energie vooral in het project wordt gestoken, kan ik mijn blogposts niet inplannen. Daarnaast zullen er waarschijnlijk meer recensies of korte artikelen online komen, want blogposts met wetenschappelijke onderwerpen kosten meer tijd om te schrijven.

Stay tuned en tot snel!

Reacties

4 comments on “NIEUWS: Tijdelijk wat rustiger op Bevlogen letteren”
  1. leegschrift schreef:

    Leuk, een geheim project!

    Liked by 1 persoon

  2. Succes met je nieuwe project! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s