UITNODIGING: Lees je mee?

Fans van Griet Op de Beeck opgelet!

In de maand maart organiseer ik een online leesclub over het boek Vele hemels boven de zevende van Griet Op de Beeck. Het is geheel gratis en natuurlijk ontzettend leuk!

Wil je meelezen?
Word dan lid van mijn Facebookgroep Turn The Page – Bookcoaching. Naast online leesclubs organiseer ik in deze groep ook leuke evenementen, masterclasses over lezen en literatuur en geef ik coachsessies en leesadvies. Daarnaast lijkt het mij fijn om jullie op deze manier beter te leren kennen!

Over Vele hemels boven de zevende:

“Lou is twaalf, Eva zesendertig, Elsie tweeënveertig, Casper zesenveertig, en Jos eenenzeventig. Vijf mensen, met elkaar verbonden, vertellen hun verhaal. Over onverwacht geluk dat de dingen moeilijk maakt, over geheimen die te groot lijken, over de complexe kunst van het jong zijn, over obstakels die bergen worden, amper te beklimmen, over blijven proberen, tot waar geen mens meer verder kan. In Vele hemels boven de zevende vechten vijf uiteenlopende figuren meer met zichzelf dan met elkaar in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk”.

Elke donderdag in de maand maart ga ik live in de Facebookgroep om de roman met jullie te behandelen. Daarnaast bespreken we het boek aan de hand van uiteenlopende vragen. Niet de standaard boekenclub vragen, maar meer vragen die gericht zijn op hoe jij het verhaal beleeft. Zie ik je daar?

 

Reacties

4 reacties op “UITNODIGING: Lees je mee?”
 1. Anna schreef:

  Lijkt me leuk en ik heb het boek liggen hier thuis. Op mijn nog te lezen stapel. Jammer genoeg heb ik geen facebook

  Like

  1. Anna Husson schreef:

   Oh jammer! De volgende keer ga ik het anders doen, misschien kan je dan wel meedoen! 🙂

   Liked by 1 persoon

   1. Anna schreef:

    Dat zou leuk zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s