WINACTIE: Gratis deelname schrijftraject!

Wat je schept, ben je zelf.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt, is het aardig stil op mijn blog geweest. Van binnen gebeurt er echter heel veel, want ik zit in een periode van reflectie.

Ik geef aandacht aan alles wat er van binnen afspeelt. Aandacht geeft begrip aan het onderzoek naar de diepere betekenis van mijn verlangen. Begrip geeft ontspanning aan verkrampte situaties en ontspanning leidt uiteindelijk tot innerlijke waarheid.

Met deze staat van zijn heb ik mijn bedrijf onder de loep genomen en maak ik op dit moment allerlei (kleine) aanpassingen om mijn bedrijf samen te laten vallen met hoe mij leven op dit moment is. Ook ga ik de verdieping in met mijn traject. Het concept blijft hetzelfde (schrijfcoaching), maar met deze aanpassingen kan ik mezelf en mijn missie nog beter laten zien.

Om mijn vernieuwde traject uit te testen zoek ik twee proefpersonen. Zij mogen geheel gratis mijn traject volgen in ruil voor een referentie/review. Ja, je leest het goed: ik doe dit gratis. Sommige mensen verklaren mij voor gek, maar dit is de manier waarop ik wil testen of wat er in mijn hart speelt ook echt goed werkt bij mijn klanten. Ik vraag natuurlijk wel volledige commitment!

Ik ben nog bezig om de aanpassingen van het traject op mijn website te plaatsen etc. (iets met: start before you are ready), maar schroom niet om mij een berichtje te sturen als je interesse hebt. Deze maand kies ik al de winnaars! Wil je graag meedoen of heb je vragen? Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen enkele dagen contact met je op.

Kijk voor meer informatie over het schrijftraject HIER.

Gaan wij samen aan de slag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s