Het is eindelijk zo ver!

Ik denk veel terug aan mijn studententijd, want dat was een periode waarin veel gebeurde. Het was een tijd van zelfonderzoek. Een tijd waarin ik mezelf verloor en tegenkwam, maar ook een tijd waarin ik ontdekte waar ik goed in ben. Wat ik graag aan de wereld wil laten zien. Een periode waarin ik veranderde van onzeker naar rebels en van een strever naar een spirituele ontdekker. Ook een tijd waarin mijn vader ziek werd en ik hem nooit meer zag zoals hij was. Ik heb het allemaal doorleeft.

Maar op de universiteit vaak alleen.

Ik durfde niet goed uit te reiken naar mijn medestudenten. Bang voor hun oordeel. Ze waren zo aardig voor mij, dus dat moest ik niet verpesten. Achteraf gezien heb ik daar spijt van. Weet je hoe waardevol het is om een groep mensen om je heen te hebben die je supporten? Aanmoedigen om volledig jezelf te zijn? Jou even te motiveren als het tegenzit? Of gewoon even naar je te luisteren… Juist ja. Heel waardevol!

Tijdens al die mooie gesprekken met studenten kwam één ding veel naar voren: de wens voor gelijkgestemden. Niet om lekker gezellig een biertje te drinken en wat lekkers te eten (wat ook leuk is hoor..), maar om een laag dieper te gaan. Samen over onze studies te praten. Vraagstukken voor te leggen en advies te vragen. Even meekijken is soms zo fijn!

Om die reden heb een gratis Facebookgroep opgericht. Ik nodig je van harte uit om lid te worden. Voor de verbinding met andere studenten, een veilige omgeving om hulp te vragen, tips en tricks over specifieke thema’s (zoals studiestress, motivatieproblemen,het omarmen van jouw kwaliteiten, minder hard werken voor meer resultaten etc.) en nog veel meer!

Klik hier om lid te worden:

https://www.facebook.com/groups/authentiekstuderen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s