Boekcoaching

Ga in gesprek met een boekencoach om jezelf beter te leren kennen en je (emotionele) problemen op te lossen. Wie ben je en wat houd je op dit moment bezig? Welke problemen spelen een grote rol in je leven? Waar denk je over na en kan je wel wat hulp bij gebruiken?

Een boekencoach helpt je tot nieuwe inzichten en inspiratie te komen via het lezen van boeken die bij jou passen. Boeken zijn een ideaal middel om over je leven na te denken, want er komen vaak situaties in voor die in jouw leven wellicht ook plaatsvinden. Hoe gaan personages om met hun problemen en wat kunnen we daarvan leren en toepassen op onze eigen levens? Samen met het lezen van boeken help ik jou met het loslaten van je (emotionele) problemen en ik laat je zien hoe je op een andere manier kan denken om zo jouw ideale leven te realiseren.

Met boekcoaching:
– Leer je hoe je met behulp van teksten de connectie met jezelf kan maken.
– Leer je jezelf veel beter kennen door het lezen van boeken die bij jouw leven aansluiten.
– Ontdek je de manier waarop je jezelf belemmert en je leert hoe oplossingen voor problemen eigenlijk al in jezelf liggen.
– Neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen emoties en gedachten.
– Kan je leren om anders tegen je (emotionele) problemen aan te kijken.

Iets voor jou? Of wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje naar info@boekencoachanna.nl voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.