Boekcoaching

Reading fiction doesn’t help us escape the world, it helps us live in it.

 

debby-hudson-526939-unsplash.jpg

Herken jij jezelf hierin als ambitieuze vrouw?

Je bent jong en staat in de bloei van je leven, maar je weet niet precies welke richting je op wil gaan.

Je hebt moeite om uit je hoofd te komen om te doen waarnaar je verlangt.

Je hebt het gevoel dat je vaak wordt belemmerd om echt te zeggen en te doen wat je met de wereld wilt delen. 

Of je voelt dat je de verbinding met jezelf bent verloren en je wilt die graag weer herstellen.

We zijn allemaal op zoek naar antwoorden op vragen over het leven. Soms lopen we vast en weten we niet welke stap we moeten ondernemen om uit die blokkade te komen. Het kan ook zijn dat we na een lange periode van stilstand weer graag iets doen vanuit ons hart, maar niet precies weten hoe we de connectie met onszelf maken. Of we willen wellicht iets met de wereld delen, maar we voelen angst of onzekerheden. Dit is helemaal niet erg, maar het is wel tijd om jezelf te gaan omarmen en echt te zijn wie je bent!

Als je dit namelijk niet doet, dan blijf je in stilstand. Dan word je elke dag wakker met een zwaar gevoel in je lichaam. Dan begin je aan de dag met minder energie dan je verdient. Dit kan allemaal zo ver doorslaan, dat de eenvoudigste taken in het leven op grote bergen lijken, dat je niet meer vrolijk wordt van de dingen die je eerst gelukkig maakte en dat je zelfs in een burn-out kan belanden.

Dus stel je eens voor dat je eindelijk in de spiegel durft te kijken. Je staat open om te ontdekken waar je hart naar verlangt. Je wilt vanuit je ware ik iets met de wereld delen en je wilt vol vertrouwen doen wat je te doen hebt. En je weet: Je hart bepaalt de richting die je in je leven opgaat! Hoe krijg je dat voor elkaar? Welke stappen moet je gaan zetten om je ware ik te (her)ontdekken?

Het is allemaal niet zo moeilijk als je denkt. Om je weer goed in je vel te voelen, is het heel waardevol om boeken te lezen. Boeken zijn namelijk een ideale tool om over je leven na te denken. Hoe fijn is het om bijvoorbeeld via personages te voelen dat je niet alleen bent in de emoties die je ervaart? Of via een zelfhulpboek echt op zoek te gaan naar wat er in jou speelt en wat je de wereld in kan brengen? Ik leer jou de bewuste en zelfreflectieve leesmethode om de connectie met jezelf (weer) te maken en op zoek te gaan naar wat jouw hart je te zeggen heeft.

Wat bied ik aan?
– 1-op-1 coaching.
– Groepscoaching door middel van leesclubs & online programma’s.
– Lezingen over de kracht van boeken in persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie? Stuur een bericht naar info@boekencoachanna.nl

VOLG MIJ OP FACEBOOK:

Tite toevoegen

WORD GRATIS LID VAN DE FACEBOOKGROEP

Read Your Heart.png