Gratis Ebook

Stel je eens voor…

  1. Studeren gaat makkelijker, zonder zorgen en met betere resultaten.
  2. Je niet dagen en nachten lang leert en alsnog een onvoldoende haalt, terwijl je zo leergierig en ambitieus bent.
  3. Je weet hoe je het beste uit jezelf haalt, zonder daar hard voor te moeten werken.
  4. Dat je niet gestrest met jouw studiegenoten heen en weer berichten stuurt, maar je juist rustig je werk afmaakt en je dus goed voorbereid naar de tentamens gaat.

Men noemt dit moeiteloos studeren..

Klinkt als een droom?
Dit hoeft het niet te zijn!

Ik weet hoe het voelt om rusteloos je studiewerk te maken en met een blok aan je been naar de colleges te gaan. Met deze gevoelens haal je er niet uit wat er in je zit: potentie, goede cijfers, creativiteit…Dat is toch jammer?

Om die reden heb ik voor jou mijn vijf must do’s om met rust te studeren en te leven op een rijtje gezet. Deze tips heb ik tijdens mijn studentenjaren zelf geïmplementeerd en ze hebben mij goed geholpen om mijn leven en studie weer met plezier te ervaren.

Deze vijf must do’s zijn tips waarvan ik hoopte dat iemand mij die toentertijd had gegeven en in had begeleid. Het zijn niet de standaard tips om meer concentratie te hebben, betere cijfers te halen of minder stress te ervaren. Het zijn juist zaken waar je ook na je studententijd wat aan hebt. Duurzame adviezen waar je, met een beetje inzet, veel beter van gaat voelen. Het zijn must do’s om zowel je leven als je studieresultaten te verbeteren!