Heb jij behoefte hebt aan een liefdevolle emotionele uitlaatklep?
Verlang je naar meer grip op je emoties en gedachten?
Droom je van innerlijke rust?
Hoop je al jaren op meer contact met je innerlijke wereld?

Meld je dan aan voor een gratis inzichtmail!

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig!

  1. Vul onderstaand contactformulier in en beantwoord de volgende vragen: Wat is je huidige situatie? Wat verdient aandacht? Jij bepaalt waarover het gaat en hoeveel je schrijft. Het is JOUW verhaal.
  2. Na het schrijven van je verhaal krijg je een reactie en ontvang je specifieke vragen die alleen gaan over wat jij hebt beschreven. Het zijn vragen om je aan het denken te zetten en je te stimuleren om door te schrijven.

Waarom schrijven? Is er geen andere manier om tot inzicht te komen?

Door schrijven word je geest geactiveerd om beter tot jezelf door te dringen. Daarnaast werkt schrijven ordenend en je geeft onbewust betekenis aan zaken die in je leven een bepalende rol spelen. Je eigen woorden zetten je dus aan het denken over eventuele oplossingen voor de problemen die je ervaart. En dat allemaal vanuit je eigen huis: een veilige en rustige plek! Schrijven helpt jou dus om de eerste stappen te zetten richting jezelf.

Na de inzichtmail heb je meer grip op je emoties en gedachten en zal je meer rust in je hoofd ervaren. Ik stel altijd vragen die aansluiten bij jouw verhaal zodat je het contact met jezelf kan gaan herstellen.

Jij krijgt:

– Bewustwording van jouw huidige situatie.
– Inzicht in hoe je de eerste stappen kan zetten om uit deze situatie te komen.
– Hoe wij eventueel samen kunnen werken om het proces voort te zetten.

Schrijf je snel in! Ik heb namelijk elke maand maar plek voor vijf inzichtmails.
Je ontvangt altijd binnen 7 dagen antwoord.