Werk met mij

Kom tot je kern & Schrijf je vrij!

Je bent een ambitieuze, gevoelige vrouw met een groot hart, maar toch knaagt er iets. Je loopt elke dag met dezelfde vragen rond en je hebt het idee dat dingen anders en beter kunnen. Werk en privé lopen in elkaar over en er zijn constant veranderingen zowel in je eigen innerlijke wereld als in de wereld om je heen. Daardoor voel je je angstig, moe en gespannen en vraag je je af waar de energie is gebleven. Lijkt het alsof je wordt geleefd door anderen? Verwart de hoeveelheid aan keuzes je? Doe je nog wel in leven wat je echt leuk vindt?

Juist omdat de wereld om je heen zo in beweging is, kun je het moeilijk vinden om te bepalen welke richting je zelf op wilt. Bovendien wordt er veel van je verwacht, onder andere dat je weet wie je bent. Maar hoe kun je dat weten als je met zo grote onrust in jezelf leeft?

Met deze vragen, gevoelens en emoties krijgen veel hoog sensitieve mensen te maken. Wellicht wist je al dat je hoog sensitief bent, maar vaak maken mensen pas op latere leeftijd kennis met dit begrip. Geen paniek, want in wezen gaat het ook niet om de diagnose en het label dat mensen jou geven, maar om wat jij voelt, waar jij je zorgen om maakt en waar je graag naar toe wilt werken!

Ik werk zo min mogelijk met labels en ik focus me graag op jouw eigen unieke vraagstuk dat aandacht verdient. In intuïtieve schrijfcoaching gaat het om jouw beschrijving van je emoties en gedachten. Om de vragen die in jouw leven een belangrijke rol spelen te beantwoorden, schrijf je jouw unieke verhaal. Dit doe je in je eigen stijl en vorm zodat je weer je eigen weg weet te vinden en zelf tot oplossingen voor vraagstukken komt.

Meer weten? Lees hier wat intuïtieve schrijfcoaching voor jou kan betekenen!