Durf jij de reis in jezelf te maken?

Het contact met jezelf verlies je niet zomaar. Meestal voelt het sluipend, gaat het ongemerkt en ben je dus niet direct gealarmeerd. Toch houd je je dagelijks bezig met de vragen: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom voel ik me zo?’. Deze vragen achtervolgen je en maken je onrustig. Verlang jij om te voelen en te weten wat er diep in jou verscholen zit? Wens jij meer grip op alles in jou dat naar de oppervlakte wil?

Ik help je graag als je…

Behoefte hebt aan een liefdevolle emotionele uitlaatklep..
Verlangt naar meer grip op je emoties en gedachten..
Droomt van innerlijke rust..
Jarenlang al hoopt op meer contact met je innerlijke wereld..
Met honderden vragen rondloopt en je die onrust niet meer wilt ervaren..
Graag wilt openen naar jezelf toe, maar ook naar de buitenwereld..
Innerlijk wilt groeien en ontdekken wat er al in je zit..

Intuïtieve schrijfcoaching

Geen traditioneel coachtraject
Het schrijftraject is geheel gericht op wat jij nodig hebt. Je krijgt geen standaard adviezen, maar alles is afgestemd op jouw behoeftes en verlangens.

Contact verloopt volledig via e-mail
Onpersoonlijk? Juist niet! Mijn rol als coach is om jou te begeleiden vanuit jouw verhaal en vraagstukken. Jij als coachee hoeft geen rekening met mij te houden: je hebt geen reistijd, je schrijft op de momenten en de plekken die goed voor jou voelen en je krijgt hierdoor alle ruimte om over zaken te reflecteren.

Schrijven is een liefdevolle spiegel
Het brengt je dichter bij jezelf, het leegt je hoofd en je begrijpt waar emoties, gedachten en denkpatronen vandaan komen. Bovendien ontdek je wat er allang in je zit en je hebt geen moeite meer om innerlijke problemen onder woorden te brengen EN op jouw manier aan te pakken.

Hoe verloopt een traject?

Stap 1: De eerste stappen richting bewustzijn.
Tijdens onze eerste contactmomenten via de e-mail brengen we samen in kaart waar je op dit moment staat en hoe jij je leven nu ervaart. Wat is er echt gaande in je leven? Het is tijd om met een eerlijke, maar liefdevolle blik naar je huidige situatie te kijken om bewustzijn te creëren.

Stap 2: Doorbreek (emotionele) blokkades
In het tweede deel van het coachtraject onderzoeken we door middel van reflectieve schrijfopdrachten hoe jouw levenssituatie zo is ontstaan. We onderzoeken samen jouw emoties, gedachtes en denkpatronen. In deze stap maak je contact met je innerlijke wereld en creëer je rust en ruimte om verder te denken.

Stap 3: Vind een opening in jezelf.
De derde fase van het coachtraject is toekomstgericht. Je weet inmiddels hoe jouw levenssituatie is ontstaan en je hebt emotionele blokkades opgeheven. Het is nu tijd om vanuit jezelf te bepalen waar je graag naar toe wilt werken. Deze fase heeft als doel om je open te stellen naar jezelf en te ontdekken wat er in jou verscholen ligt. Wat wil er in jou naar buiten en waar liggen de mogelijkheden?

Stap 4: Schrijf een persoonlijk statement.
Deze afsluitende fase heeft als doel om een persoonlijk statement te schrijven waarin jij verklaart wie je bent, wat er in je leeft en wat je doelstellingen voor de komende tijd zijn. Zie het als een cadeau aan jezelf: je toont aan wat je al hebt geleerd en bereikt hebt en je kan het als leidraad gebruiken voor de toekomst.

In het kort…

Wil jij met mij online aan de slag om op een liefdevolle manier het contact met jezelf te herstellen? Weer grip te krijgen op je emoties en gedachten? Om eindelijk innerlijk te groeien naar de persoon die je al in je zit, maar die te lang achter slot en grendel zat?

En ben je bereid om de reis in jezelf te maken en 100% eerlijk naar jezelf te zijn?

Dan is het intuïtieve schrijftraject wat voor jou!

Je krijgt:

  • Een geheel op jouw situatie afgestemd coachtraject met o.a. persoonlijke schrijfopdrachten en begeleiding.
  • Inzicht: hoe is het zo gekomen? Waarom voel je je zo, waarom denk je wat je denkt en doe jij wat je doet?
  • Helderheid: wie ben je, wat zijn je kwaliteiten en waar wil je naar toe werken?
  • Praktische begeleiding zodat jij direct aan de slag kan gaan.
  • Een persoonlijk plan zodat je na het traject ook door kan groeien.
  • En het belangrijkste: Verbinding met jezelf, innerlijke rust & groei.

Nog een paar praktische zaken…

  • Mijn klanten zijn allemaal verschillend. Ze schrijven op een ander tempo, hebben tussen de contactmomenten meer of minder tijd nodig en elk verhaal verdient de aandacht die het nodig heeft. De duur van het traject hangt dus van verschillende factoren af. We maken voor aanvang van het traject concrete afspraken, maar ik hecht veel belang aan persoonlijke aandacht en ik wil dat jij het beste uit het traject haalt.
  • Jij bepaalt dus ook hoe vaak je schrijft. Jij vraagt en ik help. Heb je even wat meer tijd nodig om over iets na te denken of ga je een paar dagen weg? Geen probleem! Ik ben doordeweeks elke dag beschikbaar. Ik houd je natuurlijk wel accountable en ik trek aan de bel als ik merk dat dat nodig is.
  • Ons contact verloopt altijd via de e-mail.
  • Kosten: 549 euro (excl. btw).