Mijn verhaal

Hoi! Ik ben Anna.

Ik help vrouwen die overspoelt worden door hun emoties en gedachten. Vrouwen die onzeker zijn over wat er diep van binnen in ze leeft. Ze hebben weinig contact met hun innerlijke wereld, terwijl dat zo belangrijk om het verlangen naar rust en liefdevolle aandacht naar jezelf in vervulling te laten komen. Mijn missie? Zoveel mogelijk vrouwen begeleiden naar hun thuisbasis, in andere woorden: hun hart.

Waarom?

Als jong meisje hoorde ik er niet bij..
Terwijl mijn vriendinnen de nieuwste muziek bespraken en het al snel over uitgaan hadden, zat ik liever op mijn schommel om met volle aandacht de wereld te bekijken. Of met een boek dat niemand in mijn omgeving kende.

Ik was raar en leraren konden mij emotioneel niet bereiken.

Ik liet ze niet toe, maar ik hield mezelf ook tegen. Mijn hoofd liep namelijk dagelijks vol van al de indrukken. Ik pakte met gemak de emoties van anderen op en liet ze niet los. Ik was onzeker over wat er diep van binnen in me afspeelde.

Hoewel het leek alsof ik volledig in mijn eigen wereld ondergedompelt zat, had ik in realiteit maar weinig ECHT contact met wie ik was. Ik liep met duizenden levensvragen rond, maar ik wist er niet mee om te gaan.

Innerlijke onrust, onbegrip en onzekerheid waren dagelijkse kost. Luisteren naar mezelf? Ho maar. Stappen ondernemen om mezelf beter te leren kennen? Dat is eng! Er met iemand over praten? Dacht het niet!

Tot mijn vader ernstig ziek werd. Met mijn neus werd ik op de feiten gedrukt: op deze manier kan ik niet verder. Het was tijd om naar mezelf te luisteren en open te staan voor ALLES wat er in mijn binnenwereld afspeelt.

Eindelijk nam ik de tijd voor mezelf. Met aandacht vroeg ik af wat ik nodig had om me beter te voelen, hoe ik me meer kon openstellen naar mezelf en naar de buitenwereld en wat ik nu echt wilde. Ik begon het op te schrijven en ontdekte langzaam de kracht van reflectief & intuïtief schrijven.

Inmiddels heb ik al tientallen notitieboekjes vol geschreven en heb ik mezelf terug gevonden in mijn eigen woorden. Door aandachtig, intuïtief en reflectief naar mijn innerlijke stem te luisteren en het op te schrijven, ervaar ik nu veel meer rust en leef ik het leven waar ik al jaren naar verlangde. Zo ontstond mijn coachbedrijf!

Wil jij dit ook ervaren?