Studieboost sessie

Als student was ik het meer dan zat dat er zo veel van mij werd verwacht:

  1. Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor het behalen van goede studieresultaten.
  2. Er wordt van je verwacht dat je met een goede studiehouding op komt dagen.
  3. Je moet kunnen samenwerken met je medestudenten.
  4. En vooral: je staat er bijna alleen voor als het gaat om je leven naast je studie. Je hebt een baan omdat je studiefinanciering is weggevallen, je moet een goed plan hebben voor na je studententijd en je moet ook zorgen voor wat ontspanning naast je studie (wat soms echt heel lastig is…).

Je kunt er eigenlijk wel wat hulp bij gebruiken.

Maar dan bestaat er een enorm aanbod aan therapieën, antwoorden, instrumenten, stappenplannen om je te helpen. Je ervaart er bijna keuzestress door en je weet inmiddels ook dat veel van deze zaken je niet vooruit helpen.

Hoe komt dat?

Dit aanbod is er vooral op uit om iets bij jou te bewerkstelligen. Hoe goed bedoeld ook: hoe kan het dat er voor iedereen een denkmodel bestaat dat je eenvoudig kunt overnemen om jouw probleem op te lossen? Dan zouden er eigenlijk geen studieproblemen meer bestaan! En helaas is de realiteit anders.

Maar dit is niet het vervelendste. Doordat deze oplossingen niet voor jou werken, ga je er bijna schuldig over voelen dat jij nog problemen ervaart. Of je voelt je opeens een buitenbeentje en gaat er nog harder aan trekken, met als gevolg dat je erg gestrest raakt. Geen leuke dingen om mee te maken..Deze ‘hulpmiddeltjes’ kijken dus niet naar jou als persoon, maar willen vooral vanuit een te brede context problemen aanpakken.

Om bepaalde studiegerelateerde problemen op te lossen, is het juist noodzakelijk om naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren en dat je zelf op zoek gaat naar de oplossing die voor jou goed voelt. Het voelt toch veel beter om te onderzoeken hoe jij je in het leven positioneert en hoe jij omgaat met wat jouw studie te bieden heeft? Om daar zelf invloed op uit te oefenen? Geheel vanuit rust, innerlijke motivatie en authenticiteit? Je hebt daar echt geen stappenplannen, therapieën of algemene antwoorden voor nodig. Dat kan jij helemaal zelf!

De studieboost sessie

In de Studieboost sessie begeleid ik jou om vanuit een natuurlijke en eigen manier te kijken naar wat er in jouw leven en studie speelt en hoe jij de regie weer in eigen handen pakt. Ik bied jou een luisterend oor aan, stel uitnodigende vragen en geef je alle ruimte om je verhaal te doen.

Na de sessie ervaar jij:

  1. Verheldering, inzicht, rust en mentale ruimte in het probleem dat je nu ervaart.
  2. Heb je bepaalt wat echt belangrijk is voor jou (in je leven en in je studie!)
  3. Weet je wat je wilt en welke stappen je kunt ondernemen om dit te bereiken

Maar dit is nog niet alles. Na de sessie ontvang je van mij een afsluitende brief waarin ik je meeneem in wat we in de sessie hebben besproken, tot welke inzichten je kwam en welke stappen je wilt ondernemen. Een brief om te zien hoe goed je het doet en dat je echt wel op jezelf kan vertrouwen. Zie het als een document waar je altijd op terug kan vallen als je even de bomen niet meer door het bos ziet.

Dit alles voor slechts 44 euro excl. BTW.  Dit is een uniek aanbod die ik voor een korte periode zal behouden. Binnenkort gaat de prijs dus omhoog. Wees niet bang om dit bedrag in jezelf te investeren. De tijd is NU om de regie weer in eigen handen te nemen, studeren weer vanuit rust en innerlijke motivatie te ervaren en vooral om jouw gewenste resultaten te halen. Het is zo zonde om een studiejaar zo voorbij te laten gaan!

Alleen jij kan de weg openen naar het verlangen dat je hebt en het oplossen van de studieproblemen die jij 
ervaart. De keus is aan jou: blijf je op hetzelfde pad lopen of neem je een afslag?

‘In het contact met Anna ervaarde ik vooral haar onvoorwaardelijkheid, haar vermogen om in te voelen en haar oprechte liefde om anderen behulpzaam te zijn. Dankzij de vragen die ze stelde, kon ik nog een laagje dieper duiken in mezelf om daar de antwoorden te vinden waar ik naar op zoek was. Meer dan de vragen die ze me stelde, was het de zachte en oordeelloze energie die haar woorden droegen, die me hielpen om vanuit openheid en aanvaarding naar mezelf te kijken. Zo vond ik alleen meer liefde. Ik ervaarde het als een wenteling om mijn essentie heen, altijd dichter en dichter bij mijn ware ik komend’.

– Steffi Pieters.

https://www.inessenceyouarebeautiful.com/

Gaan we samen aan de slag? Stuur mij een berichtje via dit contactformulier en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie:

Heel veel liefs,

Anna