Studieboost sessie

Hoe komt het dat de ene student betere resultaten behaalt dan de ander? En hoe komt het dat jij zoveel moeite moet doen, terwijl het lijkt alsof jouw medestudent het met twee vingers in haar neus doet? Wat maakt dat een ander minder gestresst is, volledig haarzelf is en altijd gemotiveerd haar werk doet? What’s going on?


Geen paniek! Je hoeft je geen zorgen te maken. Je hebt alleen een beetje hulp nodig. Dan heb ik het niet over al die stappenplannen die jou beloven om beter te studeren. Of die therapieën en boeken die vanuit een te breed perspectief jou proberen bij te sturen. Want denk even na: hoe komt het dat nog zo veel studenten met studieproblemen rondlopen als er zoveel hulpmiddelen bestaan? Dit komt omdat geen enkel denkmodel volledig op jouw vraagstuk kan ingaan! Alleen jij voelt en weet wat er gaande is..

Dat is helemaal niet zo lastig. Om jouw studiegerelateerde problemen op te lossen is er maar één ding echt noodzakelijk.. en dat is om naar jouw persoonlijke verhaal te luisteren en zelf op zoek te gaan naar de oplossing die voor jou goed voelt. Het voelt toch veel beter om zelf invloed uit te oefenen op jouw leven als student? Hoe trots kan je dan zijn op het feit dat je vanuit rust, innerlijke motivatie en authenticiteit je eigen problemen oplost? Super trots!

In een studieboost sessie begeleid ik jou om vanuit een natuurlijke en eigen manier te kijken naar wat er in jouw leven en studie speelt en hoe jij de regie weer in eigen handen pakt. Ik bied jou een luisterend oor aan, stel uitnodigende vragen om jou aan het denken te zetten en ik geef je alle ruimte om je verhaal te ontdekken. Ik voel mee in jouw vraagstuk en begeleid je naar meer rust, innerlijke motivatie en authenticiteit. 

Na een sessie ervaar jij:

  • Verheldering, inzicht, rust en mentale ruimte in het probleem dat je nu ervaart.
  • Heb jij zelf bepaalt wat echt belangrijk is voor jou.
  • Weet je wat je wilt en welke stappen je kunt ondernemen om dit te bereiken.

En het belangrijkste: je studeert weer moeitelozer, ervaart minder stress, weet waar jouw authentieke (studie)krachten liggen en is jouw motivatie weer helemaal on top! 


In het contact met Anna ervaarde ik vooral haar onvoorwaardelijkheid, haar vermogen om in te voelen en haar oprechte liefde om anderen behulpzaam te zijn. Dankzij de vragen die ze stelde, kon ik nog een laagje dieper duiken in mezelf om daar de antwoorden te vinden waar ik naar op zoek was. Meer dan de vragen die ze me stelde, was het de zachte en oordeelloze energie die haar woorden droegen, die me hielpen om vanuit openheid en aanvaarding naar mezelf te kijken. Zo vond ik alleen meer liefde. Ik ervaarde het als een wenteling om mijn essentie heen, altijd dichter en dichter bij mijn ware ik komend‘.

Steffi Pieters
https://www.inessenceyouarebeautiful.com


Voor slechts 44 euro (excl. btw) gaan wij aan de slag! Dit is een tijdelijk aanbod. Dit betekent dat de prijs snel weer omhoog gaat. Wacht dus niet te lang en meld je aan door mij een berichtje te sturen via dit contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op:

Heel veel liefs,

Anna