Coachtraject ‘The Happy & Sensitive Pioneer’

Ervaar jij hoogsensitiviteit als een last in je leven?

Ik weet hoe het voelt. Ik heb jarenlang te veel in mijn hoofd gezeten (want ja.. HSP’ers zijn heel rationeel…). Ik streepte veel van mij levenslijstje af, maar echt gelukkig was ik niet. Het contact met mijn gevoel was oppervlakkig, omdat ik niet luisterde naar die kleine seintjes van mijn hart. Het vervelendste was dat ik geen ontwikkeld beeld van mijn identiteit had. Dit kwam doordat ik te weinig aandacht had voor mezelf en me te veel richtte op de externe wereld. Met als gevolg dat ik mijn draai in mijn leven niet kon vinden, ik maar wat aansukkelde in de liefde en op mijn werk en dat ik mijn (creatieve) kwaliteiten verborg uit schaamte voor mezelf..

Dit is veranderd sinds de dag dat ik …
Open sta voor zelfonderzoek…
De stem van mijn intuitie de ruimte geef…
Tijd besteed aan mijn creatieve kwaliteiten…
En oprecht voor MIJN ware ik sta..

Ben jij bereid om de commitment te maken om 10 weken intensief 1-op-1 met mij aan de slag te gaan om je hoogsensitiviteit volledig eigen te maken, je zelfbewustzijn te vergroten en je ware ik te omarmen en aan de wereld te laten zien?

Dan is het Happy & Sensitive Pioneer – traject helemaal voor jou!

In tien weken tijd gaan we intensief aan de slag met jouw HSP mindset & leven. We beginnen met jouw belemmerende overtuigingen over jezelf en je hoogsensitiviteit. We ‘programmeren’ jouw mindset dus helemaal richting jouw ware ik! We bepalen daarbij ook de grondregels voor jouw perfecte leven. Daarna gaan we jouw intuïtie activeren om op zoek te gaan naar jouw krachten en kwaliteiten. We houden ons bezig met de vragen: Wie wens je te zijn en hoe wil je graag leven? We transformeren je in een expert in keuzes maken, plannen en doelen maken en actie ondernemen op de manier die bij jou past! Als laatste focussen we op creativiteit en zelfvertrouwen om met jouw nieuwe mindset volledig voor het leven te gaan die jij voor ogen hebt!

Je krijgt:
– Tweewekelijks coachcall
– Meerdere inspirerende schrijfopdrachten om je intuïtie te versterken.
– Speciaal voor jou geselecteerde boeken die we samen bespreken.
– Support e-mail waar nodig
– Verschillende hulpmiddelen zoals: Omarm je hoogsensitiviteit stappenplan, Intuïtie tool en Laat je creativiteit stromen werkboek.
– Onbeperkt toegang tot Intuition Tribe.
– Afsluitende LIVE coachsessie met high tea of lunch op een prachtige locatie.

Thema’s die we in het traject gaan behandelen:
1) Identificatie & zelfbewustzijn rondom jouw specifieke sensitiviteit.
Hoe uit sensitiviteit zich in jouw leven? Welk sensitiviteitsstijl ben jij? We richten ons op het verkrijgen van een dieper inzicht in wie je bent, want veel hoogsensitieve mensen lopen al gauw voorbij zichzelf. Je leert in deze twee weken dus je sensitiviteit kennen.

2) Zet je verleden en toekomst in een positief daglicht
Als sensitiviteit zoiets normaals is, waarom voel je je dan anders? Welke emoties, beperkende gedachten en patronen zijn verbonden aan jouw visie op hoogsensitiviteit? Wat vind je niet leuk aan jezelf en hoe komt dat? In deze twee weken zetten we het zelfonderzoek voort en draaien we het negatieve om in het positieve en breken we met patronen die jou niet helpen: van zwakte naar sterkte!

3) De grondregels van jouw sensitieve leven.
Hoogsensitieve mensen vinden het lastig om hun leven zo te organiseren en in te vullen zoals zij voelen dat goed voor ze is. Hoe wens je te leven? Hoe kan je op jouw manier zorgdragen aan jezelf en je omgeving? Welke positie in de sociale wereld wil je innemen? En hoe zit het met de balans in je werk? We gaan aan de slag met opkomen voor jezelf, grenzen stellen en die op een positieve en zorgzame manier bewaken.

4) In gesprek met je intuïtie
Ik herken het maar al te goed: hoogsensitieve mensen werken veel met hun hoofd en zo min mogelijk met hun hart en intuïtie, terwijl deze laatste twee zo belangrijk zijn om vervulling in je leven te krijgen! Wie wens je vanuit je hart te zijn? Wat is jouw roeping en waar droom je van? Deze twee weken gaan de aan de slag met het activeren van jouw prachtige intuïtieve stem.

5) Laat je creativiteit bruisen.
Creativiteit is één van de belangrijkste thema’s bij hoogsensitiviteit, want met creativiteit leer je je te ontspannen, je emoties te tonen, je verwerkt dingen veel eenvoudiger en je voegt zingeving toe aan je leven. Als hoogsensitief mens heb je heel veel nog onontdekte kwaliteiten, kwaliteiten die je nog niet erkent in zichzelf. Vaak is creativiteit daar één van. In deze laatste twee weken richten we op de ontdekkingstocht van jouw creatieve krachten om je zelfvertrouwen een dikke boost te geven!

Als je meedoet aan het traject ontvang je ook een afsluitende live coachsessie waarin we alle thema’s nog een keer doornemen. Daarnaast maken we een mooi plan voor de komende tijd om je ware ik echt te omarmen en aan de wereld te tonen!

Heb je interesse in het traject? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we bepalen of het traject ook echt aansluit op jouw levenspad.