Workshop Schrijf vanuit je innerlijke stem

‘De meeste mensen weten niet hoe ze moeten luisteren, omdat bijna al hun aandacht in beslag wordt genomen door denken’.

– Eckhart Tolle

Herken je dit bij jezelf?

– Je staat stil in je leven, omdat je minder plezier en inspiratie voelt.
– Je wordt in de ochtend wakker en doet de dagelijkse dingen omdat het zo ‘moet’ of ‘hoort’, maar je wordt er niet gelukkig van.
– Je leven sluit niet meer aan bij jouw specifieke interesses en talenten. Je weet soms niet wat je wilt doen en wie je van binnen echt bent.
– Je vindt het lastig om de volgende vraag te beantwoorden: waar gaat mijn hart sneller van kloppen?

En toch blijf je jezelf negeren. Je zegt wellicht tegen andere mensen: ‘ach, zo erg is het toch niet’, of: ‘het komt allemaal wel goed’. Je bent een goede relativeerder en je wilt dat andere mensen zich vooral GEEN zorgen om jou maken. Je weet niet beter dan dat je je kop in het zand steekt en gewoon doorgaat met hoe je leven er nu uitziet…

Maar waarom neem je daar genoegen mee? Waarom verdien jij geen leven die jij volgens jouw voorwaarden en geluk invult?

Veel mensen weten niet dat ze zich te veel laten leiden door hun hoofd. Ze behouden graag controle en nemen zo min mogelijk risico. Het is niet fijn om geen zicht te hebben op wat er komen gaat, maar het is nog minder fijn om niet te luisteren naar je hart. Hoeveel ruimte krijgt jouw hart om zich uit te spreken? Of is je hoofd net een huis vol met mensen die allemaal hun eigen visies, meningen en gedachten hebben?

Zolang jij je hoofd laat domineren, is er geen ruimte voor wie jij echt bent en wat jij met de wereld wilt delen! 

Het is dus de hoogste tijd om de eerste stappen te maken om weer in connectie met jezelf te komen. Ga niet op zoek naar oplossingen buiten jezelf, maar maak de eerste stap naar binnen door mee te doen aan de online workshop Schrijf vanuit je innerlijke stem!

Wie is Anna?30710791_977066002470869_6610359572290863104_n
Ik ben Anna Husson en naast mijn werk als boekencoach begeleid ik mensen door ze te leren hoe ze innerlijke teksten schrijven en daarmee de connectie met hun hart herstellen of verbeteren. Naar binnen gaan lijkt zo eenvoudig, maar veel mensen vinden het eng. Ik herken deze angstige gevoelens, want ik weet als geen ander hoe het is om geconfronteerd te worden met oude pijn en nare overtuigingen die je tegenhouden. Jarenlang hielden deze stemmetjes mij bezig, met als gevolg dat ik niet meer wist wie ik was en wat ik in deze wereld te doen had. Ik stond volledig stil en verloor het contact met mijn authentieke zelf. De mooiste keuze die ik heb gemaakt is om een grote reis van het hoofd naar het hart te maken. Het is een reis vol met ontdekkingen en oude patronen die je moet doorbreken, maar het leid je uiteindelijk naar waardevolle antwoorden over jezelf. Ik begon stap voor stap weer het maximale uit mezelf en het leven te halen, gewoonweg door naar binnen te gaan en daar de antwoorden te vinden. Vandaag de dag help en begeleid ik mensen tijdens deze fantastische reis naar het hart!

Waarom helpt schrijven om het contact met je innerlijke stem te herstellen?
Met schrijven maak je de eerste stappen om je innerlijke stem meer aandacht te geven en je minder te laten leiden door die bekritiserende stemmen in je hoofd. Schrijven is een tool om dichter bij jezelf te komen en contact te maken met wat je van binnen eigenlijk naar buiten wilt brengen. Daardoor krijg je meer rust in je lijf en hoofd, sta je energieker op, maak je weer mooie plannen vanuit liefde voor jezelf en zit je dus lekkerder in je vel.

In de workshop Schrijf vanuit je innerlijke stem leer je o.a.:
– Wat je innerlijke stem is en waarom het belangrijk is om naar je innerlijke stem te luisteren.
– Hoe je van je innerlijke stem een coach maakt in plaats van een criticaster.
– De relatie tussen schrijven en je innerlijke stem en hoe jij schrijven in je dagelijkse leven kunt toepassen om je beter in je vel te voelen.
– Hoe je contact met je innerlijk stem maakt door te ‘aarden’ of te ‘gronden’ (inclusief eenvoudige yogaoefeningen!).

Wat gaan we nog meer doen?
De workshop is interactief en we gaan gezamenlijk een schrijfopdracht doen. We bespreken elkaars uitkomsten en je krijgt van mij schrijftips om nog een stap verder te zetten in je persoonlijke ‘schrijfreis’.

Maar ook na de workshop ga je aan de slag met alles wat je hebt geleerd. Iedere deelnemer krijgt na afloop namelijk een persoonlijke schrijfopdracht die je in je eigen tijd en op je eigen tempo maakt. In een online 1-op-1 coachsessie bespreken we jouw uitwerking van de schrijfopdracht. Je krijgt na afloop van de workshop dus ook een schrijfcoachsessie.

Jouw investering in jezelf is, naast een beetje moed en je tijd, 39,95 euro (exclusief btw).

Wat zijn de resultaten na de workshop?
– Je bent bewust geworden van de stemmen in je hoofd en wat voor invloed ze hebben op jouw leven. Je begrijpt dus ook waar deze stemmen vandaan komen.
– Je weet hoe je deze (angst) stemmen vanuit zelfliefde op verschillende manieren aanpakt.
– Mocht je in de toekomst weer te veel naar je hoofd luisteren, dan weet je nu hoe je vanuit jezelf weer contact met je hart maakt om de balans te herstellen.
– Je hebt een concreet beeld van waar je de komende maanden aan wilt gaan werken: waar jouw hart dus harder van gaat kloppen!

En het belangrijkste: je bent de reis van je hoofd naar je hart begonnen! Je hebt stappen gezet om weer vanuit je authentieke zelf je leven in te richten zoals jij wilt. Je gaat meer voldoening halen uit je dagelijkse leven doordat je een plan voor de komende maanden hebt gemaakt. Je zoekt geen oplossingen voor problemen meer buiten je zelf, maar durft van binnenuit jezelf te zijn. Hoe meer stappen je zet in je reis, hoe meer jij vanuit jouw potentie gaat leven!

Wat krijg je?
– Een twee uur durende workshop over intuïtie en het vinden van je authentieke zelf.
– Een persoonlijke schrijfopdracht.
– Een 1-op-1 online coachsessie van 1 uur t.w.v. 65 euro

Praktische informatie
Datum: zaterdag 24 november 2018
Tijd: 13:00 tot ongeveer 15:00
Plaats: Online via het programma Zoom (meer informatie krijg je bij aanmelding).
Kosten: 39,95 euro (exl. btw).

Voel je aan alles dat je mee wilt doen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ik neem contact met je op.